Verhuur van CV-ketels

Graag willen wij ons  voorstellen. LimBra is een bedrijf dat kleine zelfstandige installateurs de mogelijkheid biedt om aan hun klanten een cv-ketel te verhuren.

U onderhoud het contact met uw klanten, levert en installeert de cv-ketel, en LimBra beheert en verzorgt het abonnement. U levert ons een aanvraagformulier aan (dat door ons aan u verstrekt wordt) én een offerte van de ketel- en installatiekosten. LimBra beoordeelt uw aanvraag en stelt een huurcontract op indien de aanvraag akkoord bevonden is. Wij mailen u het huurcontract dat door de huurder ondertekent moet worden. Na ondertekening van het huurcontract kunt u met uw klant de afspraken maken om de ketel te installeren.

De factuur van ketel- en installatiekosten stuurt u naar LimBra. LimBra betaald uw factuur en neemt de administratie van het huurcontract voor zijn rekening.

Één keer per twee jaar voert u het onderhoud uit bij uw klanten, ook eventuele storingen worden door u verholpen.

Voor de kosten van het onderhoud geldt per ketel een standaard tarief. Deze factuur verstuurd u naar LimBra, die de factuur aan u zal betalen.

Kunnen wij iets voor u betekenen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U kunt telefonisch en/of via het contactformulier informatie opvragen of een afspraak maken.